“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu Ortaokullar arası Türkiye geneli resim yarışmasında İlde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu ortaokullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize birincilik ve ikincilik başarı belgesi Vali Ustaoğlu tarafından verilerek dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi. Yarışmaya en çok katılım sağlayan okulumuz müdürüne plaketi Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu tarafından verildi.

22.03.2018 409

21-03-201821-03-201821-03-2018